COLABORATORI

marți, 19 septembrie 2017

ȘI DACĂ E ADEVĂRAT... de MARC LEVY




Cât de important este timpul pentru noi? Câtă atenție dăm celor din jur și frumuseților ce ne înconjoară? Chiar apreciem cu adevărat viața sau o lăsăm să treacă pe lângă noi?
Cum ar fi dacă ne-am trezi într-o zi conștienți de tot ceea ce ne înconjoară, dar incapabili să atingem ceva? Cum ar fi să-i vedem zilnic pe cei dragi și să nu putem interacționa cu ei? Să fim martori la suferința lor, dar să nu putem interveni în niciun fel...

În această situație este Lauren. Un tânăr medic ce intră în comă după un accident de mașină. Corpul ei nu prezintă răni grave, dar creierul ei e adormit. Mama ei suferă enorm, dar Lauren- fantoma, aparent, e împăcată cu situația și încearcă să se bucure de clipele petrecute în afara corpului ei.

Când Lauren ținea un concert privat în propriul dulap din baie, se trezi cu un spectator neașteptat. Arthur a închiriat apartamentul lui Lauren și acum încerca să își dea seama ce nebună cântă în dulapul său.

Destul de greu. dar acesta a reușit să lase prejudecățile și să creadă povestea ei. Ba ca să fie sigur, a fost la spital să-i vadă corpul adormit.

În toată această poveste, Arthur a văzut o șansă ca viața lui să fie importantă. Prin faptul că era singurul ce reușea să o vadă și să o audă, a descoperit un scop. Era hotărât să încerce să o ajute, să se documenteze și să încerce să o trezească, fără să bănuiască că se va îndrăgosti de ea. Cei doi sunt tot mai apropiați, lucru care îi aduce ceva probleme lui Arthur ce, deodată, părea nebun în fața tuturor. 

Are vreo șansă povestea lor de iubire? Vor reuși cei doi să fure suficiente clipe împreună? Lauren- fantoma, există cu adevărat sau este doar o femeie perfectă creată de Arthur? Vă invit să aflați răspunsurile citind această carte profundă, plină de umor și iubire!

34 de comentarii:

  1. Superbă recenzia ta. Dacă nu aş fi citit-o, mă apucam urgent de ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbă recenzia ta. Dacă nu aş fi citit-o, mă apucam urgent de ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Nu am citit-o, dar acum cu siguranta o sa ii fac loc si ei in lista mea de lecturi obligatorii. :))

      Ștergere
  4. Un alt autor cu care nu am reușit sa fac cunoștința pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  5. O recenzie minunată, felicitări! 💖 Trebuie să o citesc și eu neapărat...

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitări pentru recenzie! Și mie îmi place mult Marc Levy.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am descoperit anul acesta si sunt foarte incantata de stilul lui.

      Ștergere
  7. Felicitari si multumesc de recomandare! Am trecut cartea pe lista de lecturi viitoare, imi place ce ai scris despre ea, si imi place si stilul autorului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit Ea&el de Marc Levy și mi-a plācut, așa că e posibil să-mi placă și cartea asta :).

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru recenzie! Inca nu am citit nicio carte de acest autor, dar cred ca ar trebui sa ii dau o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoasa recenzia, felicitari! Imi placeau foarte mult genul acesta de filme, bazate pe povesti asemanatoare, cred ca este timpul sa ma apuc sa le si citesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am citit nici o carte de Marc Levy. Cred ca daca nu ar fi fost asa de laudate cartile lui, le-as fi citit demult. Sunt mai ciudatica de felul meu. Cu cat e mai laudat un autor, cu atat mai tare il evit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu era si un film? Subiectul mi se pare foarte cunoscut.
    Eu nu am avut mare rabdare cu cartile lui Marc Levy ori ale lui Nicholas Spark, dar apreciez recenzia ta. :) Frumos scris!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sper sa o citesc si eu in viitorul apropiat, desi Levy nu m-a atras pana acum. Nu stiu de de, dar am o reticenta in privinta cartilor scrise de autor, nu ma intreba ce- ca nu stiu ce sa iti raspund.Ca un fel de simt ca nu este pentru mine :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm, ciudat ca nu am citit nimic de Levy pana in prezent. Subiectul parca-parca mi se pare cunoscut, dar e interesanta tema aceasta a sufletului care paraseste corpul, dar ramane legat cumva de material, de lumea cunoscuta inainte. cRed ca filmul e "Ca in rai" -jUST LIKE HEAVEN cu Reese Witherspoon, NU?

      Ștergere
  14. Mi-a placut cartea si imi place si cum scrie Levy. As citit oricand ceva scris de el :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am citit vreo carte de acest autor, desi am auzit multe despre el. Cred ca si eu am vazut un film cu o tema asemanatoare. prezentarea ta imi place foarte mult, esenta tare si la obiect.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce mult mi-a plăcut cartea asta asta!!! Am citit-o de mult, așa că a fost o plăcere să-mi reîmprospătez memoria :D O recomand cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)