Refugiul - volumul 2 Drumul spre lumină de Nora Roberts , titlul original: Angels Fall



După cum bănuiam, REFUGIUL-DRUMUL SPRE LUMINĂ, nu se poate lăsa din mână... aşa că m-am conformat şi am citit-o repede,repede bucurându-mă de fiecare pagină în parte.

Bănuielile mele s-au dovedit a fi reale, Reece nu o lua din nou razna, cineva îşi dădea toată silința să o facă să creadă acest lucru şi cu siguranță ar fi reuşit dacă Brody nu ar fi fost prin preajmă :-) . Încăpăținată şi mândră din fire, Reece a ascuns lucrurile ce considera ca le-ar face fără să țină minte în momentele de panică, dar când Brody a aflat despre ele s-a gândit că ucigasul vrea să o facă să nu mai aibă încredere în ea. Să vă spun cum s-a întâmplat:

Reece şi Linda-gail au mers într-un oraş apropiat pentru o schimbare de look- un pas uriaş pentru Reece,apropo - când s-a întors în apartamentul ei şi-a găsit baia scrisă cu marker roşu,sigură că doar ea putea face asta era pe punctul de a avea o cădere,dar Brody a apărut la uşă şi nu s-a lăsat până nu a intrat chiar dacă protestele lui Reece erau răutăcioase. Când aceasta i-a povestit şi de celelalte incidente, Brody a luat-o la el la cabană până curăța apartamentul.

Ucigaşul era foarte deştept şi o făcea pe Reece să pară nebună printre locuitorii oraşului-aşa se asigura că nimeni nu ar lua în seamă mărturia ei în cazul unei crime -îi înscena tot felul de lucruri şi se juca cu sănătatea ei mintală.

Au fost momente destul de înficoşătoare care m-au făcut şi pe mine să verific uşa, dar ora la care citeam eu a ajutat la acest lucru.

O carte bună plină de suspans, cu exemple de oameni minunați, oameni  care îți poartă de grijă fără niciun interes, dar şi un mare exemplu că oamenii nu sunt întotdeauna ceea ce par.

Dacă vă întrebați ce s-a mai întâmplat în Angel Fist, de la mine o să mai aflați doar foarte puține lucruri:
Reece şi Brody se apropiau de momentul în care descopereau cine era ucigaşul,dar cineva a pus mâna pe telefon şi l-a informat... ce a făcut ucigaşul în această situație? Trebuie să aflați singure :-) !

Despre Linda-gail şi Lo este chiar plăcut să citeşti până în punctul în care Lu pare suspect de crimă... dacă a fost el şi dacă pe Linda  o urmărea vreun pericol... nu o să vă spun :-). Oricum acesta a arătat că este îndrăgostit de Linda când a iscat o bătaie în bar deoarece cineva dansa cu ea şi îi punea mâna pe fund.

Mi-a plăcut mult de Joanie care era o femeie rațională şi nu s-a lăsat intimidată de înscenarile ucigaşului.

Nu vreau să închei fără să mă laud puțin că am cam bănuit cine era ucigaşul cu mult înaintea lui Reece, dar vreau să vă las şi vouă plăcera de a desluşi acest mister creat de Nora Roberts.

Etichete: , , , , , , , ,